Afdrukken

Excel, Werkbalk Standaard

 

Snel op weg! Hoe werkt de werkbalk Standaard ?


De standaard werkbalk.


Werkbalk standaard_5
De volledige werkbalk kan een "zwevend" scherm worden door te dubbelklikken op de balk aan de linkerkant van de betreffende werkbalk. Hierdoor komt het scherm "los"..

Werkbalk standaard_2

De werkbalk kan weer op de oorspronkelijke plaats worden teruggezet door deze naar de bovenkant van het scherm te slepen.De functie van de meest gebruikte knoppen in de standaard werkbalk
Werkbalk standaard_17 Genereert een nieuw leeg document op basis van het standaard sjabloon. Werkbalk standaard_18 Opent of vindt een bestand.
Werkbalk standaard_12 Bewaart het actieve bestand onder de huidige bestandsnaam, op de huidige locatie en in het huidige formaat. Werkbalk standaard_16 Drukt het actieve bestand af - voor meer afdruk-opties ga naar het Bestand -> selecteer "Afdrukken".
Werkbalk standaard_20 Afdrukvoorbeeld - Laat zien hoe het document eruit gaat zien indien deze wordt afgedrukt. Werkbalk standaard_13 Spelling, grammatica controle.
Werkbalk standaard_10 Knippen - verwijderd het geselecteerde bereik uit het werkblad en plaatst het op het klembord. Werkbalk standaard_4 Kopieren - Kopieert het geselecteerde bereik naar het klembord.
Werkbalk standaard_19 Plakken - Plaatst de inhoud van het klembord in de aangegeven (cel). Werkbalk standaard_11 Opmaak kopieren/plakken - kopieert de opmaak van het geselecteerde bereik.
Werkbalk standaard_14 Ongedaan maken - maakt het laatst uitgevoerde commando ongedaan. Gebruik het pull-down menu om meer stappen ongedaan te maken. Werkbalk standaard_15 Opnieuw - Maakt de "ongedaan"-actie ongedaan. Gebruik het pull-down menu om meer stappen opnieuw uit te voeren.
Werkbalk standaard_7 Autosom - Telt getallen automatisch op en stelt het bereik dat moet worden opgeteld, voor. Werkbalk standaard_9 Oplopend sorteren - sorteert het geselecteerde bereik op alfabet, laagste getal of vroegste datum.
Werkbalk standaard_6 Aflopen sorteren - sorteert het geselecteerde bereik op alfabet te beginnen bij de laatste letter, het hoogste getal of de laatste datum. Werkbalk standaard_8 Wizard Grafieken - begeleid je door de stappen voor het aanmaken van een grafiek op basis van werkbladgegevens.
Werkbalk standaard_3 Tekenen - verbergt of toont de werkbalk "tekenen". Werkbalk standaard_1 In- uitzoomen - vergroten of verkleinen van het actieve document.

Andere werkbalken
Standaard | Opmaak | Tekenen

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.